CRWCap tager udgangspunkt i et casual udseende, men er tilføjet alt den funktionalitet du kunne tænke dig! Præcis som du kender det fra alle Ciele Athletics produkter. Ciele Athletics “Chariots” logo er en reference til fortiden, samt underspillet nok til en brunch med vennerne efter løbeturen.

Cappen er lavet af det lette og hurtig tørrende COOLWick™ stof, hvilket gør den endnu mere åndbar, den er klar til når det virkelige gælder. Skyggen er bøjelig og med en vægt på 53 g, så er den stadig let at pakke ned og have med. UPF40+ beskyttelse i skyggen og resten af cappen, beskytter mod solens stråler på de varme sommerdage. Med refleksdetaljer i Ciele Athletics logo’et i front- og bagpanelet, bliver det lettere for dine omgivelser at se dig, hvis du løber efter mørket frembrud. De mange aktive timer iført CRWCap kan godt sætte sit præg på den, men efter en tur i vaskemaskinen på et skåneprogram er den så god som ny igen.

Ciele Athletics stoler på deres produkt og dets kvalitet, og derfor tilbyder de “Ciele Athletics™ Million Miles Guarantee”. Skulle produktet på et tidspunkt ikke længere leve op til forventningerne, kan det sendes tilbage, så det kan laves, få et nyt eller have pengene refunderet.

CRWCap er one-size (58 cm) og kommer i adskillige farvesammensætninger, som passer til både mænd og kvinder.

Crwcap