GOCap er Ciele Athletics’ standard løbecap, som passer til alle typer af løbere og al slags træning. GOCap er en løbecap i absolut top kvalitet, både i forhold til valg af materialer, kvalitet og design. Hver detalje er gennemtænkt for at sikre brugeren den bedst mulige oplevelse.

GOCap er lavet i det lette og hurtigttørrende COOLWick™ stof, som sikrer de bedste forhold for at være aktiv. Den bøjelige skygge, samt en vægt på blot 55 g, gør den let at have med på farten, da den er nem at få plads til og pakke ned. UPF40+ beskyttelse i skyggen, front- og bagpanelet giver beskyttelse mod solens stråler på de varme sommerdage. Med refleksdetaljer i Ciele Athletics logo’et i front- og bagpanelet, bliver det lettere for dine omgivelser at se dig, hvis du løber efter mørket frembrud. De mange aktive timer iført GOCap kan godt sætte sit præg på den, men efter en tur i vaskemaskinen på et skåneprogram er den så god som ny igen.

Ciele Athletics stoler på deres produkt og dets kvalitet, og derfor tilbyder de “Ciele Athletics™ Million Miles Guarantee”. Skulle produktet på et tidspunkt ikke længere leve op til forventningerne, kan det sendes tilbage, så det kan laves, få et nyt eller have pengene refunderet.

GOCap er One-size (58 cm) og kommer i adskillige farvesammensætninger, som passer til både mænd og kvinder.

GOCap