FASTCap er Ciele Athletics’ løbecap til konkurrence og fart. Ciele Athletics tog at deres viden og erfaring fra GOCap og brugte det til at lave FASTCap. Elegant, lav profil og klar til tempo.

FASTCap er i langt større grad lavet af det lette og hurtig tørrende COOLWick™ stof, hvilket gør den endnu mere åndbar, den er klar til når det virkelige gælder. Skyggen er lavet mindre, men er stadig bøjelig og med en vægt på 53 g, så er den stadig let at pakke ned og have med. UPF40+ beskyttelse i skyggen og frontpanelet beskytter mod solens stråler på de varme sommerdage. Med refleksdetaljer i Ciele Athletics logo’et i front- og bagpanelet, bliver det lettere for dine omgivelser at se dig, hvis du løber efter mørket frembrud. De mange aktive timer iført FASTCap kan godt sætte sit præg på den, men efter en tur i vaskemaskinen på et skåneprogram er den så god som ny igen.

Ciele Athletics stoler på deres produkt og dets kvalitet, og derfor tilbyder de “Ciele Athletics™ Million Miles Guarantee”. Skulle produktet på et tidspunkt ikke længere leve op til forventningerne, kan det sendes tilbage, så det kan laves, få et nyt eller have pengene refunderet.

FASTCap er one-size (56,5 cm) og kommer i adskillige farvesammensætninger, som passer til både mænd og kvinder.

Fastcap