Ciele Athletics ville lave en klassiker, så de lavede deres version af klassikeren over dem alle, trucker cappen, TRLCap. Bedre design og kvalitet end andre caps af samme type. Funktionalitet og attitude i et og samme produkt.

TRLCap er lavet i det lette og hurtig tørrende COOLWick™ stof, som sikrer de bedste forhold for at være aktiv. Det bøjelige frontpanel og skygge, samt en vægt på blot 74 g, gør TRLCap let at have med på farten, da den er nem at pakke ned og have med. UPF40+ beskyttelse i frontpanelet og skyggen giver beskyttelse mod solens stråler på de varme sommerdage. Refleksdetaljer i Ciele Athletics logo’et i front- og bagpanelet, gør det lettere for dine omgivelser at se dig, hvis du løber efter mørkets frembrud. De mange aktive timer iført TRLCap kan godt sætte sit præg på den, men efter en tur i vaskemaskinen på et skåneprogram er den så god som ny igen.

Ciele Athletics stoler på deres produkt og dets kvalitet, og derfor tilbyder de “Ciele Athletics™ Million Miles Guarantee”. Skulle produktet på et tidspunkt ikke længere leve op til forventningerne, kan det sendes tilbage, så det kan laves, få et nyt eller have pengene refunderet.

TRLCap er one-size (58 cm), som passer til både mænd og kvinder.