3 Års Fødselsdag
&
Ciele Atheltics Release

 

Endnu et år er gået og det er nu 3 år og et par måneder siden, at idéen om Running Essentials opstod. Efter adskillige timers arbejde kunne vi fredag d. 22. marts 2016 endelig “slå dørene op” til vores webshop, Running Essentials.
Siden vores start i 2016 har vi sendt mere end 300 ordre afsted.
300 ordre på 3 år lyder måske ikke af det helt vilde, men det er kæmpe stort for os og vi er super stolte af det, som vi har udrettet! Og det skal fejres!
Ciele Athletics er grundlaget for Running Essentials eksistens og har en KÆMPE plads i vores hjerte. Derfor skal vores fødselsdag selvfølgelig fejres med et tilbud fra Ciele Athletics.
Mandag d. 15 april 2019 frigiver Ciele Athletics deres nyeste kollektion. Vi har ekstraordinært fået lov til at frigive disse nyheder 10 dage før tid(!) for modtagerne af vores nyhedsbrev, samt fået lov til at lave en ultra skarp fødselsdagspris på én af de nye caps.

“Af hjertet tak for 3 helt fantastiske år og tak for den fantastiske støtte”

– Rasmus // Running Essentials

Fødselsdagstilbud


CRWCap // Dots - Whitaker Edition

179,-

Normalpris: 299,-

CRWCap tager udgangspunkt i et casual udseende, men er tilføjet alt den funktionalitet du kunne tænke dig! Præcis som du kender det fra alle Ciele Athletics produkter.

NYHEDER


GOCap

FØDSELSDAG